Vem är jag?

Tänkte att jag under eftermiddagen idag skulle skriva ihop en liten presentation av mig själv. Förmodligen kommer jag inte att publicera den förrän ikväll eller under morgondagen, men den kommer. =)

Veckans utmaning hos Josefin






Tänkte att jag skulle delta i Josefins utmaning denna vecka. Finns inte så mycket att skriva om den. Blir ni nyfikna så gå in på hennes blogg och delta ni också. =)

Första inlägget

Kom hem för knappt en timme sen. Har varit på gymnastik med Freja. Katten och nappen skulle minsann vara med nästan hela tiden idag för hon var lite trött. När vi hade plockat undan alla redskap var hon på väg ut i omklädningsrummet, frågade vi henne var hon skulle. "Mem!" svarade hon och vinkade till alla andra barnen. Jag lyckades i alla fall övertala henne att vi skulle leka en lek innan vi slutade. Vi lekte färgleken och jösses vad hon sprang. Vet inte riktigt var den energin kom ifrån faktiskt. Gissar på att hon kommer sova middag idag för ovanlighetens skull.

Nu är Freja hos sin pappas morfar och jag är hemma igen. Ska städa lite här hemma och sen vid 14 så är det dags att gå hem till mamma och pappa. Då kommer mitt lilla troll Freja dit och sen ska jag få njuta av henne de närmaste 10 dagarna.

RSS 2.0